Har haft en jätte lugn dag med hemstudier, intervaller på bandet och surr med Ninis. Under samtalets gång passade jag på att baka och diska undan efter mig, tur att man är tjej så man kan göra flera saker samtidigt, haha. Av bakandet blev det glutenfria kladdkakemuffins, har tjuvsmakat en och den blev riktigt god om jag får säga det själv! Det bästa med att baka är att man får slicka skålen efteråt, varför är smeten/degen är oftast godare än själva slutprodukten?
|
Jag har hittat de sötaste bakformarna någonsin, dom är rosa med fe-ballerina-prinsessor på |
Å vad goda de såg ut! Haha blev sugen på smet här hemma nu. Igår kväll fick jag göra oboyröra till å med efter vi talat om smet. Hihi
SvaraRaderaDuktig du är som bakar. :) kan inte du lägga ur receptet? Lillasyster kommer upp om två veckor å hon har ju gluten. Skulle vara kul att bjuda på nåt hemmagjort.
Kramar