3 augusti 2011

Glutenfri pizza från scratch

När jag handlade igår fanns det inga färdiga pizzabottnar, trots att jag var in på två olika affärer. Istället bestämde jag mig för att testa på att göra egen glutenfri pizzabotten från scratch! Resultatet blev snäppet godare än den färdigköpta, men tog betydligt längre tid (läs: 30-40 min längre) så jag vet inte om jag tycker att det är värt besväret. Hur som haver, bestämde mig också för att testa på att göra hemgjord pizzasallad för första gången, orkade dock inte vänta på att den skulle stå och dra sig under natten utan tog ett smakprov till den hemgjorda pizzan. Det blev gott, men tror att den kommer vara änu godare imorrn, efter att den gosat till sig!


Före gräddning


Efter gräddning


Dagens middag serverad


4 kommentarer:

  1. de är ju awsome ;) ibland är det sjukt bra att göra matlådor asså ;)

    SvaraRadera
  2. ja tack, pizzan blev helt underbart god och pizzasalladen smakade mkt bättre idag efter att den fått gosa till sig ;P

    SvaraRadera